Billede: Pixabay

Hvor Mange Kalorier Forbrænder Man Ved At Gå?

At gå er det nye sort, når det kommer til motionsformer. Flere og flere sværger til den rolige, afstressende og opkvikkende motionsform, som vi alligevel gør store dele af dagen, såfremt man altså er relativt aktiv.

Især er det en perfekt måde at komme igang med motion på, og generelt få en sundere livsstil, hvis man lige nu har en grundform, hvor andre motionsformer simpelthen er for krævende og uoverskuelige. I denne artikel giver vi dig svaret på, hvor meget man forbrænder ved at gå. Det skal dog siges, at det kan variere relativt meget fra person til person.

Hvor meget forbrænder man ved at gå? En gennemsnitlig kvinde forbrænder cirka 300 kalorier i timen ved at gå i rask tempo. Udover at forbrænde kalorier, så opnår man også en lang række andre sundhedsfordele ved at gå, eksempelvis styrkede muskler i lår og balder, øget forbrænding, bedre form og mere energi.

Tager du en lang gåtur i skoven, så vil du ikke kun forbrænde en masse kalorier og opnå nogle af ovenstående sundhedsfordele, det vil også være stressforebyggende. Herudover er det også en dejlig måde at være sammen med andre mennesker på, hvor man virkelig kan få nogle gode snakke imens man får en masse træning ind samtidig.

kvindershelse.dk